Album Animal

Album animal

U našoj web trgovini predstavljamo vam foto album “Animal”, dizajniran da oživi vaše dragocjene uspomene na jedinstven i šarmantan način. Ovaj prekrasni foto album sadrži 100 džepova za fotografije veličine 10×15 cm, pružajući vam obilje prostora za pohranu vaših omiljenih slika i trenutaka.

Foto album “Animal” dolazi u šest različitih dizajna, svaki inspiriran različitim životinjama i oslikan u nježnim pastelnim bojama. Ovi dizajni uključuju medvjeda, jednoroga, jelena, žirafu, kita i flaminga, svaki sa svojim jedinstvenim šarmom i osobnošću. Bez obzira jeste li ljubitelj šumskih stvorenja ili morskih bića, sigurno ćete pronaći dizajn koji odgovara vašem stilu i preferencijama.

Svaki foto album izrađen je s pažnjom prema detaljima, koristeći visokokvalitetne materijale kako bi se osigurala trajnost i estetska privlačnost. Dizajniran je da pruži sigurno i zaštitno mjesto za vaše fotografije, dok istovremeno dodaje dodir šarma i elegancije svakom prostoru.

Osim toga, svaki foto album dolazi s 100 džepova za fotografije, što ga čini savršenim izborom za organiziranje i pohranu vaših uspomena. Bez obzira jesu li to slike s obiteljskih putovanja, rođendanskih proslava ili svakodnevnih trenutaka, foto album “Animal” pružit će vam siguran i stilski način za čuvanje dragocjenih trenutaka.

Nabavite svoj foto album “Animal” danas i dodajte čaroliju vašim fotografijama s ovim prekrasnim i funkcionalnim komadom. Uživajte u organizaciji i pregledavanju vaših uspomena uz ovaj šarmantni dodatak vašem domu ili kao poseban poklon za voljene osobe.

4,90  (36,92 kn)