Album Lepeza

Album Pero 2

Ovaj foto album s 200 džepova za fotografije dimenzija 10×15 cm donosi eleganciju pernatog dizajna. Svaki detalj pažljivo je osmišljen kako bi stvorio osjećaj nježnosti i ljepote pri svakom pregledu. U ovom albumu možete pohraniti svoje omiljene trenutke i dragocjene uspomene na način koji će odisati elegancijom.

Dostupan je u dvije varijacije slika perja, pružajući vam mogućnost odabira dizajna koji najbolje odražava vaš osobni stil. Bez obzira birate li plavu ili ružićastu, svaka varijacija pruža jedinstveni doživljaj koji će oduševiti i najzahtjevnije ljubitelje estetike.

Ovaj foto album je savršen za čuvanje obiteljskih slika, putovanja, ili bilo kojih posebnih trenutaka u životu. S 200 džepova, imat ćete dovoljno mjesta za smještaj velikog broja fotografija, omogućujući vam da zabilježite i sačuvate sve dragocjene uspomene.

Dimenzije 10×15 cm odgovaraju standardnim dimenzijama fotografija, što čini ovaj album praktičnim za korištenje i jednostavnim za organizaciju. Bilo da ga koristite za osobnu upotrebu ili kao poseban poklon voljenoj osobi, ovaj foto album s pernatim dizajnom će sigurno oplemeniti svaki prostor.

Neka vaše uspomene dobiju posebno mjesto u ovom prekrasnom foto albumu s pernatim dizajnom, koji će vam pružiti ne samo estetsko zadovoljstvo već i praktičnost u organizaciji i čuvanju dragocjenih trenutaka.

10,99  (82,80 kn)