Album natur

Album Natur

Predstavljamo prekrasan foto album koji će čuvati vaše najdraže uspomene na poseban i elegantan način. Naš foto album s 100 džepova idealan je za pohranu vaših omiljenih fotografija veličine 10×15 cm. Izrađen je u prirodnoj boji natrona, pružajući autentičan i rustikalni osjećaj.

Ono što naš foto album čini posebnim su njegove četiri različite varijacije oblika: stopala bebe, žirafa, srca i delfin. Svaka varijacija ima izrez u obliku odabrane figure, omogućujući vam da provirite kroz rupu i otkrijete šareni dugini pozadinu koja stvara čaroban efekt i dodatno oživljava vaše fotografije.

Ovaj foto album nije samo funkcionalan, već i estetski privlačan. Svaka odabrana figura dodaje poseban šarm i osobnost albumu, čineći ga idealnim poklonom za rođenje djeteta, proslavu ljubavi ili bilo koju drugu posebnu prigodu. Vaše fotografije će biti savršeno zaštićene u ovom albumu, dok će istovremeno biti izložene na elegantan i originalan način.

Savršen za obiteljsku upotrebu ili kao dar za bliske prijatelje i voljene osobe, naš foto album s 100 džepova oduševit će svakoga tko ga dobije. Oživite svoje uspomene i stvorite nezaboravne trenutke s ovim prekrasnim i praktičnim dodatkom koji će vam trajati godinama.

Naručite svoj foto album danas i započnite s čuvanjem svojih dragocjenih uspomena na jedinstven i stiliziran način koji će izazvati divljenje i inspirirati sve koji ga vide.

4,90  (36,92 kn)