Album Retro

Album Retro

Foto album sa 500 džepova za fotografije veličine 10×15 cm idealno je rješenje za one koji žele sačuvati mnogo dragih uspomena na jednom mjestu. Svaki džep nudi dovoljno prostora za vaše omiljene slike, pružajući vam mogućnost da pregledavate i dijelite svoje najdraže trenutke s obitelji i prijateljima.

Ovaj fotoalbum dolazi u kutiji, pružajući dodatnu zaštitu vašim fotografijama od prašine i oštećenja. Klasični monokromatski dizajn s elegantnim slovima dodaje sofisticiranu notu svakoj kolekciji fotografija. Varijacije boja uključuju smeđu, svijetloplavu, tamnoplavu i svijetlozlatnu, omogućavajući vam da odaberete onu koja najbolje odgovara vašem ukusu i stilu.

Album Retro nije samo praktičan, već i estetski privlačan. Kvalitetni materijali osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost, dok džepovi za fotografije omogućuju jednostavno umetanje i vađenje slika. Svaka fotografija će biti sigurno pohranjena, čuvajući vaše dragocjene uspomene netaknutima godinama.

Odlučite se za ovaj fotoalbum sa 500 džepova i osigurajte trajno mjesto za vaše uspomene. Bilo da je riječ o obiteljskim okupljanjima, putovanjima ili posebnim događajima, ovaj fotoalbum će vam omogućiti da sačuvate svaki dragocjeni trenutak na elegantan i organiziran način.

21,99  (165,68 kn)