Album s otvorom za 200 fotografija

Album s otvorom za 200 fotografija

Ovaj prekrasan foto album pruža vam idealan način da sačuvate dragocene trenutke i uspomene. S 200 džepova za fotografije dimenzija 10×15 cm, ovaj album omogućuje obilje prostora za vaše omiljene slike.

Izrađen od ekološke kože, album s otvorom za 200 fotografija odiše elegancijom i šarmom. Ukrašen je reljefnim uzorkom čipke koji dodaje dozu sofisticiranosti. Prednja strana albuma ima džep u koji možete staviti fotografiju po vlastitom izboru, dajući mu osobni dodir.

Dostupan je u dvije varijante boja – srebrnoj i crvenoj, što vam omogućuje da odaberete onu koja najbolje odgovara vašem stilu ili dekoru vašeg doma.

Ovaj foto album ne samo da će vašim fotografijama pružiti sigurno i prekrasno mjesto za čuvanje, već će i dodati dašak elegancije bilo kojem prostoru. Bilo da ga koristite za vaše osobne uspomene ili kao poklon za voljenu osobu, ovaj album će zasigurno oduševiti svakoga tko ga dobije.

Sa svojim prostranim džepovima i izdržljivom izradom, ovaj foto album savršen je način da zauvijek sačuvate posebne trenutke i podijelite ih s budućim generacijama.

14,99  (112,94 kn)