Album za 300 fotografija List

Album List

Ovaj prekrasan foto album pruža vam obilje mjesta za pohranu vaših dragocjenih uspomena. Sa čak 300 džepova za fotografije veličine 10×15 cm, možete slobodno izražavati svoju kreativnost i sačuvati bezbrojne trenutke koji će vas uvijek podsjećati na sretna vremena i posebne događaje.

Album List dolazi u čarobnoj kutiji, što ga čini idealnim poklonom ili dodatkom za vaš dom. Uz to, elegantni uzorak listova u dvije varijacije – pastelno zelena i svijetlo roza – dodaje osjećaj prirode i svježine.

Svaki džep pažljivo je dizajniran kako bi vaše fotografije bile sigurno pohranjene i lako dostupne kad god poželite ponovno proživjeti posebne trenutke. Bilo da su to obiteljska putovanja, rođendanske proslave ili svadbeni trenuci, ovaj foto album omogućuje vam da ih zadržite zauvijek.

Osim toga, kutija i uzorak listova dodaju dodir elegancije i šarma vašem interijeru. Njihova nježna boja dodaje osjećaj mira i skladnosti, ističući ljepotu vaših uspomena.

Ne propustite priliku da svoje dragocjene fotografije organizirate na jednom mjestu i istovremeno dodate ljepotu vašem domu. Nabavite ovaj prekrasan foto album i uživajte u očuvanju vaših najdražih trenutaka zauvijek.

14,99  (112,94 kn)