Dekoracija sidro Bijelo

Dekoracija sidro Bijelo

Predstavljamo naš izuzetan ukras – dekoracija sidro bijelo, zadivljujući središnji dio koji utjelovljuje nautički šarm i rustikalnu eleganciju. Dizajniran za svaki dom, ovaj divan ukras zasigurno će očarati ljubitelje maritimne estetike i dekora inspiriranog morem.

Izrađeno od visokokvalitetnog drva, ovo sidro stoji na visini od 30 cm i ima širinu od 20 cm, što ga čini privlačnom žarišnom točkom u svakom prostoru. Sidro je pomno obojeno u netaknutu bijelu nijansu, dajući dašak čistoće i sofisticiranosti njegovoj cjelokupnoj privlačnosti. Dodavajući suptilan dodir kontrasta i autentičnosti, vrhovi sidra imaju duboku, tamnoplavu nijansu koja evocira slike beskrajnog oceana.

Naglašavajući pomorsku temu, delikatna ribarska mreža graciozno se spušta preko sidra, dajući osjećaj hirovitosti i nostalgije. Njegovi detalji i čvorovi dodatno pojačavaju njegovu privlačnost, služeći kao nježan podsjetnik na obalne avanture i pomorske priče.

Ovu upečatljivu kompoziciju nadopunjuju dvije šarmantne drvene ribe, izrađene s najvećom preciznošću. Ove drvene ribice lijepo su obojane u usklađenim bojama, u skladu s dizajnom sidra. Graciozno položeni na drveni stalak, odišu osjećajem razigranosti i dodaju dašak dimenzije cjelokupnom aranžmanu.

Osim klasičnog bijelog sidra, naš darovni webshop nudi i varijantu u prirodnoj boji drva, koja predstavlja izrazitu estetiku. Ova alternativna izvedba ima svijetloplave vrhove, stvarajući mirniji i umirujući ambijent koji podsjeća na mirne oceanske valove. Kupcima pruža mogućnost odabira ukrasa koji najbolje odgovara njihovom osobnom stilu i preferencijama.

Bilo da je postavljen na policu kamina, izložen na polici za knjige ili da ukrašava sobu s morskom tematikom, ovaj ukras od drvenog sidra služi kao bezvremenski simbol pomorske ljepote i privlačnosti mora. Sa svojom preciznom izradom, obraćanjem pažnje na detalje i dvije različite opcije boja, savršen je dar za svakoga tko voli život na obali i voli očaravajuću privlačnost oceana.

11,90  (89,66 kn)