Dekoracija sidro Drvo

Dekoracija sidro Drvo

Predstavljamo našu izvrsnu drvenu dekoraciju – sidro, zadivljujući središnji dio koji utjelovljuje rustikalni šarm i ljepotu nadahnutu obalom. Dizajniran za svaki dom, ovaj divan ukras zasigurno će očarati ljubitelje prirodne estetike i dekora s nautičkom tematikom.

Izrađeno od visokokvalitetnog drva, ovo sidro stoji na visini od 30 cm i ima širinu od 20 cm, što ga čini nevjerojatnom središnjom točkom u svakom prostoru. Sidro prikazuje bezvremensku privlačnost prirodne boje drva, odišući toplinom i autentičnošću.

Dodajući dašak kontrasta i elegancije, vrhovi sidra imaju nježnu, svijetloplavu nijansu koja podsjeća na mirne oceanske valove. Ovaj suptilni naglasak unosi u komad spokojan i umirujući ambijent, savršeno hvatajući bit obalnog života.

Naglašavajući nautičku temu, delikatna ribarska mreža graciozno se spušta preko sidra, izazivajući osjećaj hirovitosti i pomorske nostalgije. Njegovi složeni detalji i pedantno zavezani čvorovi dodatno naglašavaju njegovu privlačnost, služeći kao nježan podsjetnik na obalne avanture i pomorske priče.

Ovu zadivljujuću kompoziciju nadopunjuju dvije šarmantne drvene ribe, ručno izrezbarene s najvećom preciznošću. Ove drvene ribice lijepo su obojane u usklađenim bojama, u skladu s dizajnom sidra. Graciozno položeni na drveni stalak, dodaju dašak dimenzije i razigranosti cjelokupnom aranžmanu.

Osim prirodnog drvenog sidra, naš poklon webshop nudi i varijantu u besprijekorno bijeloj nijansi s tamnoplavim vrhovima. Ova alternativna izvedba pruža klasičnu i sofisticiranu opciju za one koji traže nešto drugačiju estetiku, a istovremeno prihvaćaju šarm drvenog sidra.

Bilo da je postavljen na policu kamina, izložen na polici za knjige ili ukrašava prostoriju s primorskom tematikom. Ovaj ukras – drveno sidro služi kao bezvremenski simbol rustikalne ljepote i privlačnosti mora. Sa svojom preciznom izradom, posvećivanjem pažnje detaljima i dvije različite opcije boja, savršen je dar za svakoga tko želi u svoj prostor unijeti očaravajući ambijent obalnog života.

11,90  (89,66 kn)