DRŽAČ ZA PIVSKU BOCU BUBNJAR

DRŽAČ ZA PIVSKU BOCU BUBNJAR

Predstavljamo naš moderan i moderan crni metalni držač za boce piva sa stiliziranim bubnjarom. Ovaj ukrasni držač savršen je za sve ljubitelje piva i glazbe koji cijene jedinstven i suvremen dizajn.

Izrađen od visokokvalitetnog metala, ovaj držač za boce piva dizajniran je za sigurno držanje jedne boce piva standardne veličine. Elegantna crna završna obrada i stilizirani detalji bubnjara čine ovaj držač sofisticiranim dodatkom svakom kućnom baru, kuhinji ili prostoru za zabavu.

Bubnjar je prikazan u stiliziranoj pozi, kako precizno i strastveno udara u bubnjeve. Detalji bubnjareve odjeće i crte lica su elegantni i moderni, hvatajući bit suvremenog dizajna i glazbe.

Ovaj držač za pivske boce nije samo funkcionalan komad, već i odličan početak razgovora. Vaši će gosti biti impresionirani elegantnim i modernim dizajnom bubnja i cijenit će jedinstven i moderan način na koji odaberete da izložite svoje pivo.

Ovaj držač za pivske boce odličan je dar za svakog ljubitelja piva i glazbe s modernim i sofisticiranim ukusom. Bilo da tražite dar za prijatelja ili voljenu osobu koja voli glazbu i pivo ili jedinstveni način da izložite vlastitu kolekciju, ovaj držač za boce piva zasigurno će impresionirati.

DRŽAČ ZA PIVSKU BOCU BUBNJAR – naš ukrasni crni metalni držač za pivsku bocu sa stiliziranim bubnjarom moderno je i elegantno umjetničko djelo koje je istovremeno funkcionalno i sofisticirano. Izrađen od visokokvalitetnog metala i s elegantnim i modernim detaljima, ovaj je držač nezaobilazan za svakog ljubitelja piva i glazbe sa suvremenim ukusom. Pa zašto ne biste već danas dodali ovaj elegantni držač za pivo svojoj kolekciji i dopustili da donese dašak sofisticiranosti u vaš dom?

Veličina: 17x13x13cm

Pogledajte i naše druge držače za pivske boce: Konobar, Gitarist, Vatrogasac, Bubnjar, Par na motoru, Ribolovac, RibičRoštilj majstor i Zidar.

29,20  (220,01 kn)

Nema na zalihi