Album Black

Album Black

Uživajte u kreiranju nezaboravnih uspomena uz naš ekskluzivni foto album sa 200 džepova za fotografije veličine 10×15 cm. Ovaj album dolazi u elegantnoj crnoj kutiji s diskretnim crtežom cvjetnog uzorka i zlatnim slovima koji dodaju dodatnu dozu elegancije.

Ovaj album pruža savršeno mjesto za pohranu vaših omiljenih fotografija, bilo da su to posebni trenuci s porodicom, prijateljima ili dragim osobama. Svaki džep pažljivo je dizajniran kako bi vaše fotografije bile sigurno pohranjene i lako dostupne kad god poželite prelistati ove dragocjene uspomene.

Cilj nam je pružiti vam proizvod koji ne samo da štiti vaše fotografije, već i doprinosi estetici vašeg doma. Naš crni foto album s diskretnim cvjetnim uzorkom i zlatnim detaljima savršeno će se uklopiti u svaki prostor i dodati dodir elegancije.

Osim toga, kapacitet od 200 džepova omogućava vam organizaciju velikog broja fotografija, dok vam kutija pruža dodatnu zaštitu i čini ga idealnim poklonom za vaše najmilije ili posebne prilike poput rođendana, vjenčanja ili obljetnica.

Odlučite se za naš foto album s 200 džepova kako biste sačuvali dragocjene trenutke i stvorili trajne uspomene koje će vas uvijek rado podsjećati na sreću i ljubav koju dijelite s voljenima.

10,99  (82,80 kn)