DRŽAČ ZA PIVSKU BOCU NOGOMETAŠ

DRŽAČ ZA PIVSKU BOCU NOGOMETAŠ

Tražite jedinstven i moderan način izlaganja svojih omiljenih piva? Ne tražite dalje od našeg ukrasnog metalnog držača za boce piva koji prikazuje stiliziranog nogometaša ispred lopte s brojem 8 na prsima. Izrađen od visokokvalitetnog metala, ovaj držač za pivo savršen je za sve nogometne navijače ili ljubitelje piva koji cijene suvremeni dizajn.

Stilizirani nogometaš prikazan je u dinamičnoj pozi, spreman zadati pobjednički udarac. Detalji nogometne uniforme i crte lica su moderni i oštri, hvatajući bit stila i sportskog duha.

Ovaj držač za boce piva dizajniran je za sigurno držanje jedne boce piva standardne veličine, što ga čini funkcionalnim i ukrasnim. Bez obzira koristite li ga za izlaganje svojih omiljenih napitaka ili kao početak razgovora tijekom zabave na dan igre, ovaj će držač zasigurno impresionirati.

Ne samo da je ovaj držač za pivo izvrstan dodatak vašoj vlastitoj kolekciji, već je i sjajan dar za svakog nogometnog navijača ili ljubitelja piva u vašem životu. Sa svojim jedinstvenim i suvremenim dizajnom, ovaj držač za boce piva zasigurno će biti hit kod svih koji cijene modernu umjetnost i sport.

Veličina: 21×11,5×12 cm

Pogledajte i naše druge držače za pivske boce: Konobar, Gitarist, Vatrogasac, Bubnjar, Par na motoru, Ribolovac, RibičRoštilj majstor i Zidar.

29,20  (220,01 kn)