DRŽAČ ZA VINSKU BOCU PAR NA KLUPI

DRŽAČ ZA VINSKU BOCU PAR NA KLUPI

Predstavljamo naš izuzetan i jedinstven crni metalni držač za boce vina koji sadrži lijepo izrađeno srce s parom koji sjedi na klupi pokraj njega. Ovaj ukrasni držač savršen je za svakog ljubitelja vina koji cijeni finu izradu i jedinstven dizajn.

Izrađen od visokokvalitetnog metala, ovaj držač za boce vina dizajniran je za sigurno držanje jedne boce vina standardne veličine. Elegantna crna obrada i složeni detalji srca i para čine ovaj držač elegantnim dodatkom svakom kućnom baru, kuhinji ili blagovaonici.

Srce je složeno izrađeno s uskovitlanim linijama i delikatnim oblinama koje mu daju romantičan i bezvremenski dojam. Par koji sjedi na klupi pored srca prikazan je u zagrljaju punom ljubavi, gledajući jedno drugom u oči s odanošću i ljubavlju.

Ovaj držač za vinske boce nije samo funkcionalno umjetničko djelo, već i izvrstan početak razgovora. Vaši će gosti biti očarani zamršenim detaljima srca i para i cijenit će jedinstven i moderan način na koji odaberete da izložite svoje vino.

Ovaj držač za vinske boce izvrstan je dar za svakog ljubitelja vina ili za romantičnu prigodu poput vjenčanja ili godišnjice. To je također odličan način da svakom prostoru dodate dašak elegancije i romantike.

DRŽAČ ZA VINSKU BOCU PAR NA KLUPI naš ukrasni crni metalni držač za boce vina sa srcem i parom koji sjedi na klupi pokraj njega je zapanjujuće i jedinstveno umjetničko djelo koje je i funkcionalno i moderno. Izrađen od visokokvalitetnog metala i sa složenim detaljima. Ovaj držač mora imati svaki ljubitelj vina ili romantičar u srcu. Pa zašto ne biste već danas dodali ovaj prekrasni držač za vino svojoj kolekciji i dopustili da unese dašak ljubavi i romantike u vaš dom?

Pogledajte i naše druge držače za vinske boce: Tenisač, Jedrenjak, Par na klupi, Vinogradar i Diplomac

Veličina: 23,5x11x22 cm

35,84  (270,04 kn)