DRŽAČ ZA PIVSKU BOCU ZIDAR

DRŽAČ ZA PIVSKU BOCU ZIDAR – jedinstven i moderan metalni držač za boce piva koji prikazuje zidara koji drži lopatu ispred miješalice za cement. Ovaj držač za pivske boce savršen je za svakoga tko voli gradnju ili ima strast prema graditeljstvu.

Naš metalni držač za pivske boce stručno je izrađen od visokokvalitetnog metala, što osigurava njegovu izdržljivost i dugovječnost. Može primiti bilo koju bocu piva standardne veličine i sigurno je drži na mjestu, sprječavajući da se prolije ili padne.

Dizajn ovog držača za boce piva je upečatljiv i nezaboravan, prikazuje zidara koji drži lopatu ispred miješalice za cement. Zanimljivi detalji miješalice za cement, lopate i zidarske uniforme zajedno stvaraju jedinstven i privlačan komad.

Ovaj držač za pivske boce nije samo savršen za osobnu upotrebu, već je i izvrstan dar za svakoga u građevinskoj industriji. Savršena je za Očev dan, rođendane, Božić ili bilo koju drugu posebnu prigodu.

DRŽAČ ZA PIVSKU BOCU ZIDAR – naš metalni držač za pivsku bocu koji prikazuje zidara koji drži lopatu ispred miješalice za cement nezaobilazan je za svakoga tko voli građevinu ili ima strast prema građevinskom zanatu. Svojom čvrstom konstrukcijom i upečatljivim dizajnom zasigurno će impresionirati i oduševiti svakoga tko ga dobije na dar. Pa zašto čekati? Dodajte ga u svoju košaricu već danas i doživite radost ovog jedinstvenog i zadivljujućeg držača za pivske boce.

Pogledajte i naše druge držače za pivske boce: Konobar, Gitarist, Vatrogasac, Bubnjar, Par na motoru, Ribolovac, RibičRoštilj majstor i Zidar.

Veličina: 14x20x26 cm

31,85  (239,97 kn)

Nema na zalihi