Držač za boce par na motoru

Držač za pivsku bocu par na motoru

Predstavljamo naš moderan i zabavan crni metalni držač za boce piva sa stiliziranim parom koji vozi motocikl. Ovaj ukrasni držač savršen je za sve ljubitelje piva i motocikala koji cijene jedinstven i suvremen dizajn.

Izrađen od visokokvalitetnog metala, ovaj držač za boce piva dizajniran je za sigurno držanje jedne boce piva standardne veličine. Elegantna crna završna obrada i stilizirani detalji para na motoru čine ovaj držač odvažnim dodatkom svakom kućnom baru, kuhinji ili prostoru za zabavu.

Par je prikazan kako vozi elegantan motocikl u elegantnoj i oštroj pozi. Detalji odjeće para i crte lica su moderni i suvremeni, hvatajući bit stila i avanture.

Ovaj držač za pivske boce nije samo funkcionalan komad, već i odličan početak razgovora. Vaši će gosti biti impresionirani hrabrim i odvažnim dizajnom para na motociklu i cijenit će jedinstven i moderan način na koji ste odabrali izlaganje svog piva.

Ovaj držač za pivske boce izvrstan je dar za svakog ljubitelja piva i motocikala s modernim i oštrim ukusom. Bilo da tražite dar za prijatelja ili voljenu osobu koja voli pivo i avanturu ili jedinstven način da izložite vlastitu kolekciju, ovaj držač za pivske boce zasigurno će impresionirati.

Držač za boce par na motoru – naš ukrasni crni metalni držač za pivsku bocu sa stiliziranim parom koji vozi motocikl moderno je i suvremeno umjetničko djelo koje je i funkcionalno i avanturističko. Izrađen od visokokvalitetnog metala i s elegantnim i suvremenim detaljima, ovaj je držač nezaobilazan za svakog ljubitelja piva i motocikala s oštrim ukusom. Pa zašto ne biste već danas dodali ovaj odvažni držač za pivo svojoj kolekciji i dopustili da donese dašak avanture u vaš dom?

Pogledajte i naše druge držače za pivske boce: Konobar, Gitarist, Vatrogasac, Bubnjar, Par na motoru, Ribolovac, RibičRoštilj majstor i Zidar.

32,00  (241,10 kn)