Držač za boce ribolovac

Držač za pivsku bocu ribolovac

Predstavljamo naš moderan i jedinstven metalni držač za boce piva koji prikazuje stiliziranog ribolovca koji drži ribu na štapu za pecanje. Ovaj ukrasni držač savršen je za sve ljubitelje piva i ribolova koji cijene jedinstven i suvremen dizajn.

Izrađen od visokokvalitetnog metala, ovaj držač za boce piva dizajniran je za sigurno držanje jedne boce piva standardne veličine. Stilizirani detalji pecaroša i štapa za pecanje čine ovaj držač upečatljivom dekoracijom. Odličan je dodatak svakom kućnom baru, kuhinji ili prostoru za zabavu. Ribar je prikazan u stiliziranoj pozi, držeći štap za pecanje s ribom na njemu. Detalji ribičke odjeće i crte lica moderni su i uglađeni, hvatajući bit suvremenog dizajna i ribolova.

Ovaj držač za pivske boce nije samo funkcionalan komad, već i odličan početak razgovora. Vaši će gosti biti impresionirani jedinstvenim i elegantnim dizajnom pecaroša i štapa za pecanje. Ovo je zaista kreativan način na koji odaberete da izložite svoje pivo.

Ovaj držač za pivske boce izvrstan je dar za svakog ljubitelja piva i ribolova s modernim i jedinstvenim ukusom. Bilo da tražite dar za prijatelja ili voljenu osobu koja voli pecanje i pivo ili jedinstveni način da izložite vlastitu kolekciju piva, ovaj držač za boce piva zasigurno će impresionirati.

Držač za pivsku bocu ribolovac – naš ukrasni metalni držač za boce piva koji prikazuje stiliziranog ribara koji drži ribu na štapu za pecanje moderno je i jedinstveno umjetničko djelo. Ono koje je istovremeno funkcionalno i kreativno. Izrađen od visokokvalitetnog metala i sa stiliziranim detaljima, ovaj držač mora imati svaki ljubitelj piva i ribolova sa suvremenim ukusom. Pa zašto ne biste već danas dodali ovaj kreativni držač za pivo svojoj kolekciji i dopustili da u vaš dom unese dašak modernog dizajna?

Pogledajte i naše druge držače za pivske boce: Konobar, Gitarist, Vatrogasac, Bubnjar, Par na motoru, Ribolovac, RibičRoštilj majstor i Zidar.

29,20  (220,01 kn)