Držač za pivsku bocu roštilj majstor

Držač za pivsku bocu roštilj majstor

Predstavljamo naš moderan i privlačan metalni držač za pivske boce koji prikazuje stiliziranog roštilj majstora. On stoji ispred roštilja koji peče kobasice i drži vilicu s kobasicom. Ovaj ukrasni držač savršen je za sve ljubitelje piva i roštilja koji cijene jedinstven i suvremen dizajn.

Izrađen od visokokvalitetnog metala, ovaj držač za boce piva dizajniran je za sigurno držanje jedne boce piva standardne veličine. Stilizirani detalji grill mastera i roštilja čine ovaj držač odvažnim dodatkom svakom kućnom baru, kuhinji ili prostoru za zabavu.

Ovaj držač za pivske boce nije samo funkcionalan komad, već i odličan početak razgovora. Vaši će gosti biti impresionirani odvažnim i oštrim dizajnom majstora roštilja i roštilja te će cijeniti jedinstven i moderan način na koji odaberete da izložite svoje pivo.

Ovaj držač za pivske boce izvrstan je dar za svakog ljubitelja piva i roštilja s modernim i jedinstvenim ukusom. Bilo da tražite dar za prijatelja ili voljenu osobu koja voli roštiljanje i pivo ili jedinstveni način da izložite vlastitu kolekciju, ovaj držač za boce piva zasigurno će impresionirati.

Držač za pivsku bocu roštilj majstor – naš ukrasni metalni držač za pivske boce koji prikazuje stiliziranog majstora roštilja ispred roštilja koji peče kobasice i drži vilicu s kobasicom, moderno je i oštroumno umjetničko djelo koje je istovremeno funkcionalno i elegantno. Izrađen od visokokvalitetnog metala i sa suvremenim detaljima, ovaj držač mora imati svaki ljubitelj piva i roštilja s jedinstvenim okusom. Pa zašto ne biste već danas dodali ovaj odvažni držač za pivo svojoj kolekciji i dopustili da u vaš dom unese dašak modernog dizajna?

Pogledajte i naše druge držače za pivske boce: Konobar, Gitarist, Vatrogasac, Bubnjar, Par na motoru, Ribolovac, RibičRoštilj majstor i Zidar.

29,20  (220,01 kn)