Držač za vinsku bocu tenisač

Držač za vinsku bocu tenisač

Predstavljamo naš moderan i jedinstven crni metalni držač za boce vina s prekrasno izrađenim prikazom tenisača u akciji. Ovaj ukrasni držač savršen je za sve ljubitelje vina ili sporta koji cijene finu izradu i jedinstven dizajn.

Izrađen od visokokvalitetnog metala, ovaj držač za boce vina dizajniran je za sigurno držanje jedne boce vina standardne veličine. Elegantna crna završna obrada i zanimljivi detalji tenisača čine ovaj držač elegantnim dodatkom svakom kućnom baru, kuhinji ili blagovaonici.

Tenisač je prikazan u akciji, graciozno i okretno pruža snažan udarac preko mreže. Njegovo držanje je savršeno, njegovi pokreti su tečni, a njegov fokus nepokolebljiv, hvatajući bit ovog voljenog sporta.

Ovaj držač za vinske boce nije samo funkcionalno umjetničko djelo, već i izvrstan početak razgovora. Vaši će gosti biti impresionirani realističnim detaljima tenisača i cijenit će jedinstven i moderan način na koji odaberete da izložite svoje vino.

Ovaj držač za vinske boce izvrstan je dar za svakog ljubitelja vina ili sportaša. Bilo da kupujete poklon za rođendan, godišnjicu ili praznik, ovaj držač će sigurno biti cijenjen. To je također odličan način da svakom prostoru dodate dašak elegancije i stila.

Držač za vinsku bocu tenisač – naš ukrasni crni metalni držač za boce vina s likom tenisača zapanjujuće je i jedinstveno umjetničko djelo koje je i funkcionalno i elegantno. Izrađen od visokokvalitetnog metala i sa složenim detaljima, ovaj držač mora imati svaki ljubitelj vina ili sportski entuzijast. Pa zašto ne biste već danas dodali ovaj prekrasan držač za vino svojoj kolekciji?

Pogledajte i naše druge držače za vinske boce: Tenisač, Jedrenjak, Par na klupi, Vinogradar i Diplomac

32,00  (241,10 kn)

3 na zalihi