DRŽAČ ZA PIVSKU BOCU GITARIST

DRŽAČ ZA PIVSKU BOCU GITARIST

Predstavljamo naš zabavan i neobičan crni metalni držač za pivske boce s gitaristom kao iz crtića ispred mikrofona. Ovaj ukrasni držač savršen je za sve ljubitelje piva i glazbe koji cijene jedinstven i razigran dizajn.

Izrađen od visokokvalitetnog metala, ovaj držač za boce piva dizajniran je za sigurno držanje jedne boce piva standardne veličine. Elegantna crna završna obrada i detalji gitariste nalik na crtani film čine ovaj držač razigranim dodatkom svakom kućnom baru, kuhinji ili prostoru za zabavu.

Gitarist je prikazan u klasičnoj pozi, kako drnda po gitari ispred mikrofona. Pojedinosti o gitarističkoj odjeći i crtama lica nalik su crtanom i otkačenom, hvatajući zabavni i razigrani duh glazbe i piva.

Ovaj držač za pivske boce nije samo funkcionalan komad, već i odličan početak razgovora. Vaši će gosti biti zabavljeni otkačenim dizajnom gitariste i cijenit će jedinstven i razigran način na koji odaberete da izložite svoje pivo.

Ovaj držač za pivske boce izvrstan je dar za svakog ljubitelja piva i glazbe. Bilo da tražite dar za prijatelja ili voljenu osobu koja voli glazbu i pivo ili jedinstveni način da izložite vlastitu kolekciju, ovaj držač za boce piva zasigurno će impresionirati.

DRŽAČ ZA PIVSKU BOCU GITARIST – naš ukrasni crni metalni držač za boce piva s gitaristom iz crtića ispred mikrofona zabavno je i jedinstveno umjetničko djelo koje je istovremeno funkcionalno i razigrano. Izrađen od visokokvalitetnog metala i s detaljima poput iz crtića, ovaj držač mora imati svaki ljubitelj piva i glazbe. Pa zašto ne biste već danas dodali ovaj razigrani držač za pivo svojoj kolekciji i dopustili mu da unese dašak otkačenosti u vaš dom?

Pogledajte i naše druge držače za pivske boce: Konobar, Gitarist, Vatrogasac, Bubnjar, Par na motoru, Ribolovac, RibičRoštilj majstor i Zidar.

Veličina: 16x19x9cm

29,20  (220,01 kn)

Nema na zalihi