Metalna dekoracija s ogledalima

Metalna dekoracija s ogledalima

Predstavljamo zadivljujući metalni ukrasni cvijet  savršen za dodavanje daška sofisticiranosti i elegancije svakom životnom prostoru. Cvijet ima kružne oblike u zlatnoj, crnoj i sivoj boji s rupama u obliku latica koje daju izgled nježnih cvjetnih latica. Suvremeni dizajn dodaje dašak šarma i osobnosti svakoj prostoriji.

S 39 cm visine i 43 cm širine, ovaj metalni ukrasni cvijet dizajniran je da stoji na polici ili stolu. Ravna podloga daje stabilnost i osigurava da cvijet ostane siguran na mjestu. Kombinacija sjajnih i mat površina stvara vizualno zadivljujući zaslon koji će zasigurno impresionirati vaše goste i dodati dašak osobnosti vašem domu.

Izrađen od visokokvalitetnog materijala, ovaj metalni ukrasni cvijet je izdržljiv i dugotrajan. Stručna izrada i posvećenost detaljima vidljivi su u složenom dizajnu cvijeta. Kombinacija boja i oblika stvara vizualno zadivljujući zaslon koji će zasigurno postati središnja točka svake prostorije.

Ovaj metalni ukrasni cvijet savršen je za sve koji vole suvremeni dizajn i moderan dekor. Idealan je za upotrebu u dnevnim sobama, spavaćim sobama i predsobljima i lako se može postaviti na bilo koju policu ili stol, što ga čini odličnim izborom za one koji cijene svestrani dekor.

Sve u svemu, metalni ukrasni cvijet s drvenom bazom prekrasan je i jedinstven komad koji je savršen za svaki moderan dom ili ured. Njegov zapanjujući dizajn i stručna izrada čine ga pravim umjetničkim djelom i savršenim poklonom za svakoga tko cijeni suvremenu umjetnost i dizajn. Naručite svoju već danas i dodajte dašak elegancije i šarma svom životnom prostoru!

39,00  (293,85 kn)