Visilica sidro Relax

Visilica sidro Relax

Predstavljamo naš zadivljujući drveni ukras – visilica sidro beach, šarmantan dodatak vašem utočištu nadahnutom obalom. Ovaj divan ukras zasigurno će izazvati osjećaj opuštenosti i blaženstva na plaži.

Izrađeno od visokokvalitetnog drva, ovo sidro mjeri 34 cm visine i 17 cm širine, što ga čini jedinstvenim komadom koji privlači pozornost. Sidro ima mirnu plavu nijansu, koja podsjeća na smirujuće oceanske vode.

Dodajući dašak obalnog šarma, tri vodoravne pruge u umirujućoj plavoj nijansi ukrašavaju sidro. Ove pruge stvaraju divan kontrast u odnosu na pozadinu u boji prirodnog drva, dajući komadu osvježavajuću vibru koja odjekuje bujnom morskom krajoliku.

Graciozno obješeno na prirodno uže, ovo sidro se može lako montirati na zid ili vrata, trenutno pretvarajući svaki prostor u obalno utočište. Uže ne samo da pruža stabilnost, već dodaje i rustikalni štih, povećavajući ukupnu estetsku privlačnost.

Naglašavajući temu plaže, sidro sadrži riječ “Relax” u bijelim drvenim slovima, odišući osjećajem bezbrižne radosti i morske privlačnosti. Bijela slova ističu se na plavoj površini, stvarajući upečatljiv vizualni kontrast.

Dizajn upotpunjuje prirodni konop koji se graciozno vrti preko cijelog sidra, naglašavajući njegov pomorski šarm i povezujući elemente kompozicije. Ovo kovitlajuće uže dodaje element pokreta i dinamike, hvatajući bit oceanskih oseka i tokova.

Za one koji traže alternativnu verziju, nudimo i varijantu sa zelenim vodoravnim prugama i riječju “Beach” ispisanim bijelim drvenim slovima. Ova alternativna izvedba utjelovljuje živahan i okrepljujući ambijent, pozivajući vas da prigrlite obalnu energiju i uronite u suncem obasjanu atmosferu.

Bilo da krasi sobu na temu plaže, dočekuje goste na ulazu ili jednostavno dodaje dašak obalnog daha bilo kojem prostoru, ovaj ukras – visilica drveno sidro bezvremenski je simbol opuštanja i morskog šarma. Sa svojim umirujućim plavim tonovima, divnim prugama i primamljivim naglascima riječi, služi kao nježan podsjetnik da pronađete utjehu u obalnom spokoju i dopustite da vaše brige odnese oceanski povjetarac.

6,90  (51,99 kn)